top of page
  • Yazarın fotoğrafıŞanmed Mağdurları

Şanmed Hastanesi Tv100 De

#şanmedhastanesi İhmalleri #Tv100 #Teknik Takip Proğramında Mağdur Ailelerin Acılarını Paylaştı. Tv100 Ailesine Merhametli Ve Tarafsız Olduğu İçin Bir Kez Daha Teşekkürler imizi Bir Borç Biliyoruz.


Tv100 Muhabiri Hilal Hanım İstanbul'dan #Şanlıurfa Lıların Sesini Duyup Yerel Medyanın Yapamadığını Yapmış Olup Acılı Ailelerin Yanında Olmuştur. Bu Konuda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ve Şanliurfa Valiliği ni Göreve Davet Ediyor Sayın Valimiz Abdullah Erin Hastane Hakkında Gerekli Tahkikatların Hızlandırılıp Nice Eyüp lerin Nice Miraçların Hayatlarını Kurtarmaları Gerekmektedir.


Ulusal Medyanın #Şanlıurfa Lı Mağdurların Sesini Kamuoyuna Duyurmasını Rica Ediyoruz.

Kanal D STARTV TV8 ATV ahaber Sözcü Gazetesi Cumhuriyet Gazetesi


Sayın Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca nın Bu Konuda Danışmanlarını Hastane Hakkında Adli Dosyaları Ve Bilirkişi Raporlarının İncelenmesini Rica ediyoruz.


Sayın T.C. Adalet Bakanlığı Sayın Adalet Bakanım Abdulhamit Gül ün Mahkeme Ve Suç Duyurularının Danışmanları Tarafından İncelenip Gerekli Tahkikatın Hızlandırmasını Talep Ediyoruz.


Sayın İl Sağlık Müdürlüğü nü Bu Konuda Göreve Davet Edip Yetkileri Bilgilendirilmesi Gerekmektedir.


Son Olarak Sayın Cumhur Başkanım Recep Tayyip Erdoğan Danışmanları nın Sayın Cumhur Başkanını Bilgilendirmesi Gerektigini Yaşanan Olayların Aydınlatılması Gerektigini Mazlumun Yanında Olmanızı Rica Ediyoruz.




46 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


Yazı: Blog2_Post
bottom of page